Wednesday, March 4, 2015

Rukkipurune kohupiimakook
·         Purusegu
6 dl rukkijahu
1,5 dl suhkrut
150 g võid
2 sl kakaod

·         Täidis
125 g hapukoort
750 g kohupiima
4 muna
1 dl suhkrut
vaniljesuhkrut
300 g mustsõstraid (või kirsse)
·         Puru jaoks mudi sõrmede vahel jahu, või, suhkur ja kakao ühtlaseks.
·         Täidise ained (v.a marjad) mikserda omavahel segamini. Puista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 2/3 kogust puru, kalla peale kohupiimasegu, selle peale omakorda jaota peale marjad. Kõige peale puista ülejäänud purusegu.
·         Küpseta 200 kraadi juures 35-40 minutit. Enne lahtilõikamist lase jahtuda.

Retsept: Elina Sildre (Perenaine.ee)

No comments:

Post a Comment