Monday, November 15, 2010

Küpsetamine

KIRJU KRINGEL

Täidis:
1/4 pakki (umbes 50 g) sulatatud margariini
2 tl kaneeli
4 spl kakaod
suhkrut maitse järgi

Pärmitainas:
500 g jahu
2 spl suhkrut
3 spl toiduõli
1 tl soola
1 muna
250 g leiget piima
40 g pärmi

RULLBISKVIIT

Põhiretsept:
6 muna
6 spl suhkrut
6 spl jahu

Täidis:
kohupiimasegu/moos/marjad

1. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
2. Valmista tainas ja vala küpsetuspaberile. Silu pind ühtlaseks.
3. Küpseta 225 kraadi juures umbes 10 minutit või kuni pind on kaunilt kuldpruun.
4. Kummuta biskviitpõhi suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ja tõmba biskviidi pinnal olev küpsetuspaber ettevaatlikult ära.
5. Lase biskviidil mõni hetk jahtuda, määri peale täidis ja keera küpsetuspaberi abil rulli. Mähi paber tihedalt rulli ümber ja lase enne serveerimist tund või paar maitsestuda.

No comments:

Post a Comment